Od ideje do izdelka

..Tam nekje je tanka linija, skoraj zabrisana, pa vendar je. Ostaja v moji glavi, zavest o minljivosti jo krepi. Polno življenje jo postopoma briše. Linijo narišem na papir. In ni ravna. Je kot življenje razgibana. Podaja mi podobe. Riše slike. Riše mene.. Postanem slika slike. V svoji školjki sem in ne morem ven. To sem jaz. Popoln biser sredi širnega oceana. Neprecenljiv in edinstven... Tejkapikasi.

Izdelujem  »neovintage street fashion«,  ki je dostopen vsakemu. Živahne barve, različni potiski mojih lastnih vzorcev, razni našitki ter drugi tekstilni dodatki tako postanejo oblačilo. Inspiracija mi je material sam, največkrat pa uporabljam naravne materiale, ki so enostavni za vzdrževanje  in prijetni  na koži. Zbiram odpadne kose blaga; stare a uporabne ter jim tako vdahnem življenje.

Vsi izdelki so unikat, kar pomeni, da je en sam. NIkoli ne izdelam dveh enakih kosov in jih niti ne ponavljam.

Moje izdelke si lahko ogledate in kupite v kozmetičnem salonu Studio Eden, trgovini Babushka v Ljubljani, trgovini Luškarije v Mariboru ali pa pri meni doma. Cena izdelka je odvisna od materiala in časa izdelave.