Moje ime je Teja Kodre in sem freelance oblikovalka.

Po končanem študiju modnega oblikovanja v Ljubljani, sem se zaposlila v podjetju Copigraf Faganelj, kjer sem opravljala delo grafičnega oblikovalca in bila zadolžena za velikoformatni tisk. Moje delo je obsegalo grafično pripravo, nabavo materiala, kontrolo kvalitete tiska ter konstantno delo s strankami in upoštevanje želja ter interesov.

Kasneje sem sodelovala s podjetjem 4design, kjer sem skrbela za grafično izvedbo sejemskih postavitev in velikoformatni tisk.

Skoraj 7 let sem bila zaposlena kot aranžerski tehnik v podjetju Mercator IP, kjer sem skrbela za notranjo podobo Mercatorjevih poslovalnic, pripravljala in nameščala sezonsko dekoracijo, vzdrževala oglasne površine, tiskala plakate in grafike…

Že dalj časa uspešno sodelujem z podjetjem Almima Embal d.o.o. – Prodaja in proizvodnja embalažnih izdelkov, kjer pripravljam promocijski material, grafično oblikovanje, socialna omrežja…itd.

Mesec maj 2020 je prinesel nov začetek in tako sem stopila na samostojno pot kot s.p. Poleg izdelave spletnih strani,  urejam socialna omrežja, pripravljam marketinške kampanije in promocijska gradiva.

Že sedmo leto se predstavljam s svojima blagovnima znamkama Neovintage by tejka.si in Karmina,  ki so pretežno izdelana po meri. Poleg tega vodim tečaje šivanja in krojenja.

Dobro berem potrebe in želje strank, odlikujejo me odlične komunikacijske sposobnosti, natančnost, prilagodljivost, kreativnost, nekonfliktnost in pripravljenost na timsko delo.

Zaupajte mi svoje izzive in stopite v stik z mano!

Kontakt